Asimetrik Saç Modelleri

Asimetrik sçlar genelde kullanan bayanlarda hoş ve spor bir etki bırakır. En güzel asimetrik saç modellerini internetten sizler için derledik. Saçların ister düz istersede kıvırcık olsun kullanabileceğiniz nadir saç modellerindendir. Bob saç modellerinede oldukça benzemesine rağmen farklılıkları mevcuttur. Bob sça göre ismindede geçtiği gibi asimetrik kesimler mevcut. En güzel asimetrik saç kesimleri sizlerle...

Siyah tenli bayanlara güzel bir saç modeli seçildiğinde oldukça bir görünüme sahip olacaklardır. Artık saç boyyamak yerine doğal saç renkleri ve ona uygun saç modelleri daha çok ilgi görmektedir. Siyah tenli bir bayana atkuyrukları artık yukarıdan değil enseden toplamak çok yakışıyor. Dağınık saç topuzları da bu tip saç modellerine doğal görünümü sağlayan bir örnek olmaktadır. Bu tip saçlar yapılan doğal görünümü sağlamaktadır.

2014 sonbahar kış saç modelleride   örgü saç modelleri de yoğunlukla bulunmaktadır. Bu örgü modellerin çoğu yandan modeller olmaktadır. Siyah  tenli bayanların birde doğal olarak kıvırcık saç modelleri de oldukça güzel olmakta çünkü kıvırcık saçlarda örgü modeli belirgin olmamakta birlikte ve esmer bayanlarda hoş bir görünüm sağlamamaktadır.