Göz Rengine Göre Saç Modelleri

Bir bayan için önemli olan dış görünüşünü tammalayıcı unsurlardan olan ve ilk fırsatta gerek rengini gerekse modelinde değişikliğe gideceği şeydir saç. Saç modeli seçerken göz renginizinde nekadar önemli olduğunu sakın unutmayın. Göz renginiz kahve rengi ise  her saç rengi ve her saç modelinin size yakışacağı anlamına gelmez. Genelde kahverengi göze sahip bayanlara kahvenin tonları ve siyah rengin iyi gideceğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda kısa saç modelleri ni kullandıkları takdirdede gözler ortaya çıkacaktır.
Esmer tenli ve siyah saçlı iseniz saç renginize hiç dokunmayın derim siyah saç siyah tenli bayanlara iyi giden bir saç rengidir tek dikkat etmeniz gereken güzel bir saç modeli ile kendinizi göstrermeniz olzacaktır. Birde saç rengimi değiştireyim istiyorsanız size tavsiyem kızıl ve kızılın koyu tonları olacaktır.
Açık tenli ve mavi gözlü iseniz de koyu saç renklerinden kaçınmanızı tavsizye ederim sarı ve kızıl tonları bu tenrengine iyi gidecektir. Önemli olan koyu renk saç kullanmmanız. Buğday tenli insanlarada en çok küllü saç renkleri ve modelleri gider.