Erkeklerde Saç Uzatma

Bir erkek için saç uzatma cesaret işi ve yakışma işidir. Saç Uzatamak isteyen erkekler için kulay saç uzatma yöntemleri ve saç dökülmesinin önüne ceçebilmek içinde tedbirler almaları gerekmektedir. Erkekler genelde kısa saç kullanırlar saçlarım dökülecek diye saçı korumak için evet birazda haklılar saçı uzun erkeklerin saç bakımına daha çok dikka etmesi gerekiyor.
İşte erkekler için saç modelleri


"Piecey
Ayrıca kaba saç stili olarak bilinen, piecey uzun saç veya kısa rastgele topaklanma anlamına gelir. Görünüm genellikle, bir jel, fare, balmumu veya saç bağlayıcı için herhangi başka bir üründür. Saç kuru, temiz saç başlayın ve ardından saç kilitler için gerekli olduğu ürün uygulayın ve onu olduğu gibi sarmasına izin veriyorum.
Solmak
Döküm hala popüler bir saç stili. Döküm kendisi terim genellikle bir karışım anlamına gelir ya da kısa ve uzun saç uzunlukları azalmaktadır. Renk değişikliği çizme biçimli uzun boylu, dar, düz kafa, (çocuk oyuncağı ‘n hatırlıyorum), deri veya saç kesimi kel solmaya kolayca görülebilir. Karışım zamanla ve uygulama ile gelişen bir beceridir.
Fauxhawk
Sırtın bir varyasyonu, genellikle fauxhawk kendi tanıtımı biraz daha ince. Baş tarafı üzerindeki saç kısa fakat Mohawk bir tıraş geleneksel olarak kesilirerkeğin saç stili bir adam olarak önemlierkek saç uzatma,saç uzatma şekilleri,hc saç uzatma,bitkisel saç uzatma,doğal saç uzatma yöntemleri,protez sac,saç uzatma
 maskesi biliyorlardı.