Kaş Şekilleri 2013

İnsanların  görünüşünü etkileyen ve saç modeli ile birlikte bir bütün olan yüz şeklini etkileyen kaşlar yüzünüzün özelliklerini çerçeveleme ve vurgulamada önemli bir rol oynamaktadır. Kaşın kalınlığı, kemer ve genişliği ile ilgili tercihler ile kişiden kişiye değişir, fakat yüzün şekil kaş şekli üst belirleyenlerden biri olmalıdır.  İnsanın dış görünüşünü etkilediği gibi psikolojisinide yansıtacağı için en güzel kaş şeklini seçmeniz gerekmektedir. Aşağıda kaş modelleri hakkında bilgi verdik kendinize en uygun kaş modelini seçmenizi umarım.

Kalp Yüz Kaş Şekli
Yumuşak, yuvarlak kaşları için kalbin yüz kadınlık katacak. Sizin kaşları mükemmel Yüzünü çerçevelemek için sivri çene ve birlikte çalışması gerekir. Uzun bir kalp şeklinde yüz varsa daha düşük bir kemer size en uygun olacaktır.
Uzun Yüz Şekli
Yüzün doğal olarak yeterli yüksekliği vardır, sen kemerler gerek kalmaz. Kalın ve düzgün bir düz kaş yüzünüze bazı genişliği eklemek yardım, ancak gerçekten bazı eğri istiyorsanız, o ince yapacak.
Oval Yüz Şekli
Onlar çok orantılı olduğundan Oval yüzler birçok kısıtlama yok. Saç modelleri ile gibi, oval yüz yönlülük açıktır, sadece çok fazla koparmak ve saç küçük slivers ile sona izin değil emin olun.
Yuvarlak Yüz Şekli
Uzun yüzleri aksine, yuvarlak yüzler yüksekliğe ihtiyacımız var. Bir daha yuvarlak kemerli yüzünü bile yuvarlak görünmesini sağlayacaktır yaparken Yüksek açılı kemerler, bazı yükseklik verecektir.
Kare Yüz Şekli
Sizin çene hattı çok tanımlanmış ve önemli olduğunu, bu yüzden kalın, iyi tanımlanmış kaşlar ve orta açılı kemer (çok yüksek değil) ile denge sağlamalıdır. Sen biraz da belirgin özellikleri yumuşatır ederseniz, yumuşak, yuvarlak kemerli seçebilirler.
Pırlanta Yüz Şekli
Elmas yüzlerin elmacık kemiği çevresi çok köşeli, yüksek bir tepe ile çok yuvarlak kaşları dengelemek ve yüzünüzü çerçevelemek için alın ve çene alanlarının genişliğini artırır.