Kış İçin Saç Modelleri

Kış geldi artık havalar iyice soğudu saçlarımızada bakım yaptık ise şimdi sıra model seçmede .Kış için uzun saç sevenlere tavsiyem saçlarınızın önünde uzun bukleler bırakarak yüzünüzü ortaya çıkarabilirsiniz hele şapka kullanıyorsanız ve saçlarınızında görünmesini istiyorsanız bu bukleler çok işinize yarayacak.

Yok uzun saç istemem kısa saçtan hoşlanıyorum kışın saçımla uğraşamam diyorsanızı en güzel kısa saç modellerini sizler için derledik. Kısa saçın bakımı hem kolay hemde model vermesi kolaydır. Kısa saç modellerinde istediğiniz rengide kullanabilirsiniz. Kıvırcık saçlı isenizde kısa saç kullanmamanızı tavsiye ederim. 2013 yılında trend olmaya devam edecek saç modelleri arasında yer alan önü uzun arkası kısa saçmodelleri devam edecek fakat tek farkı bu yıl bu saç modeli siyah renkle kullanılıyor.

Saçlarınıza bakım yapmak istiyorsaızda tam zamanı yazın güneşle deniz suyu ile yıpranmış saçlara kış boyunca bakım yaparak güçlendirebilirsiniz. Canlı ve parlak saçlara ulaşabilmek için en güzeli kış ayında saç boyası yaptırmadan doğal haline bırakmak olacaktır. İşte kış için size bir kaç saç modeli...